Jelentkezés az AdósPajzsra!

Jelentkezés

Telefonos
egyeztetés

Egyszerűsített
elővizsgálat

Gyors és alapos munkát végzünk, hogy Ön megtarthassa vagy eladhassa terhelt  ingatlanát, illetve megoldást találjunk nehéz pénzügyi helyzetére. Ezért kérjük Önt, hogy jelentkezéskor vegye figyelembe az ügymenetet, ami az alábbiak szerint fog történni:
1, Jelentkezzen ezen az oldalunkon!
2, Ezután telefonon felhívjuk, hogy megismerjük esetét.
3, Egyszerűsített elővizsgálatot tartunk.
4, Sikeres elővizsgálat után személyesen is találkozunk, és egyedi megoldáscsomagot dolgozunk ki Önnek.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a jelen oldalon leírt szolgáltatásainkkal Magyarországon belül Budapesten, Pest megyében és a megyeszékhelyeken lévő ingatlanok esetén tudunk segíteni, bankképessé tétel esetén 10 M Ft, illetve a feletti össz követelések esetén!
Adospajzs jelentkezés - form 3


Előzetes költségek nélkül.

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen szolgáltatásokat nyújt az AdósPajzs?

Három fő területen végzünk tanácsadást:
– Ingatlan adósok bankképessé tétele.
– Terhelt ingatlanok értékesítése.
– Forrrásszerzés adósságproblémás cégeknek.

Rendelkeznek a megfelelő tanúsítványokkal az ilyen tanácsadáshoz?

Igen, rendelkezünk. A szükséges tanúsítvány ilyen esetekben a Magyar Nemzeti Bank által kiadott pénzügyi szolgáltatások közvetítésére jogosító tanúsítvány. Munkatársunk tanúsítványának száma: 00153437.

Milyen költségekkel jár a szolgálatásuk?

A szolgáltatás során felmerülő költségek két részből tevődnek össze: az ügy feltárásához szükséges költség (ingatlan értékbecslő, hivatalos papírok lekérése miatti illetékek), és az AdósPajzs sikerdíja, amiről lejjebb olvashat.  

Mennyi az AdósPajzs munkadíja?

Mi kizárólag sikerdíjért dolgozunk, melynek mértéke nagyban függ az ügy összetételétől. A díjat nem kell Önnek előre kifizetnie, és előre kommunikáljuk Önnek az ajánlatkészítés során. Ne aggódjon, mi bankképessé tesszük Önt, szerzünk Önöknek forrást, hogy megmenthessék az ingatlant, és abból a forrásból tud minket is kifizetni. Azaz akkor keresünk pénzt, ha már megmenekült az ingatlan. Korrekt?

Vállalnak garanciát?

Nem, de biztosak vagyunk módszertanunkban, ezért is dolgozunk sikerdíjért. Mi beletesszük a munkát, és Öntől is ezt várjuk. Ha Ön kitartó, mi is megtesszük a tőlünk telhetőt. Ez nem garancia. Korrektség, amire számíthat tőlünk. 

Megtarthatom az ingatlant?

Igen, bankképessé tétel során az ingatlan az Önök tulajdonában marad végig, mi nem kivásároljuk Önöket, hanem forrást szerzünk, hogy önerőből léphessen ki a jelenlegi végrehajtási helyzetből, és kiszámítható pénzügyi pályára állhasson.

Értenek terhelt ingatlanok értékesítéséhez is?

Ha a bank csak készpénzes vevőt fogad el vásárlóként, nehéz alkupozícióban van, hogy normál értéken tudja eladni ingatlanát. Mi ilyen esetekre is specializálódtunk, mert végrehajtás elől ez is egy jó kiút. 

Önök bank?

Nem. Mi módszertant alakítottunk ki, több pénzügyi szakterületet összefogva. Mi nem adunk Önnek forrást, de elintézzük, hogy banki forráshoz juthasson törvény által lefektetett keretek között. 

Cégeknek is tudnak segíteni?

Igen, módszertanunk cégek számára talán még több lehetőséget is tartalmaz. Könnyen lehet, hogy Ön nem kap normál forrást cége számára, de mi tudunk szerezni Önnek. 

Van minimum adósság, ami alatt nem tudnak segíteni?

Sajnos az a tapasztalatunk, hogy bankképessé tétel esetén az adminisztrációs költségek 10 millió forint alatti adósságok alatt aránytalanul magasak, tehát ha Ön ennek ellenére jelentkezik nálunk, akkor kérjük vegye figyelembe, hogy erre kell számítania. Hogy mégis milyen magas ez a költség, azt az Ön pontos esetének megismerése után lehetséges csak megállapítani. 

Mi van, ha nem tudnak segíteni?

Ha az AdósPajzs Program Önnek nem alkalmazható, akkor is igyekszünk valamilyen továbblépési javaslatot tenni. Nem tudunk mindenkinek segíteni, de igyekszünk.