Ismerje meg az AdósPajzsot!

Történetünk

Az AdósPajzs 2019-ben alapult az ADPA Consult tevékenységeként. Kezdetektől azoknak az ingatlan adósoknak akartunk segíteni, akik a bankrendszer szabályozása vagy a saját körülményeik miatt nem tudják megtartani ingatlanjukat, mi több, nem is tudják azt értékesíteni normál áron – az előbbi okok miatt. Tanácsadó cégként olyan pénzügyi megoldások kombinációit akartunk kialakítani ügyfeleinkenk, mellyel nem csak azonnali megoldást kapnak, hanem kiszámítható pénzügyi pályára is állanak. Tudjuk, hogy  minden ügyfelünk mindent megtesz azért, hogy stabilizálja helyzetét, de mi be akartuk biztosítani őket, hogy ne csak ígéretek és vágyak között pattogjanak, hanem kidolgozott megoldásunk kereteket adjon a stabilitásuknak, és tényleg 5-10-20 év múlva is elégedettek legyenek a kapott megoldási csomaggal. Ezért komplex, de jól működő módszertant alakítottunk ki, és aki ezzel élni tud, annak nyugodt szívvel tudjuk ajánlani mi is. Ez lett mára az AdósPajzs bankképessé tételi programja, és az AdósPajzs terhelt ingatlan értékesítési programja. Mindkét programunk messze túlmutat a piac által kínált megoldásokon. 

Célunk

Hiszünk benne, hogy a felmondott hitellel rendelkezők legalább 30%-a megmenthető, ezért célunk, hogy minden hozzánk forduló ügyfélnél megkeressük, hogy hogyan tudnak kilépni az adósság problémákból, és meg is adjuk nekik az ehhez szükséges eszközöket, továbbá végig is vezetjük őket ezen az úton.

Tevékenységeink

Üzleti tanácsadás

Pénzügyi közvetítés

Ingatlan tanácsadás

Tanácsadás céges adósságügyekben

Cégadatok

ADPA CONSULT BT.
Székhelyünk: 1075 Budapest, Károly körút 5/A 1/2 1.
(Ügyfélfogadás ezen a címen nincs! Kapcsolatot kizárólag a Jelentkezés menüpont alatti űrlapon keresztül tud velünk létesíteni.)

Adószám: 27029550-1-42

Tanúsítványok

Munkatársi MNB tanúsítvány számunk: 00153437